Flytta!

2010-05-11 @ 12:51:12
Ja, vi ska flytta. Till stan (Uppsala, så klart  ;).
Mitt i smeten ska vi bo, i en etagelägenhet längst upp = takfönster, bjälkar och snedtak = mysigt.

Vi får alla möjliga reaktioner av folk runt omkring. Vissa säger "åh, grattis, vad roligt" och vissa säger "jaha, hur ska det gå". De förra är de som vet skälen till varför vi vill flytta "hem" igen och de senare är de som inte känt oss när vi bodde i stan eller inte ens vet att vi båda kommer från stan. Oavsett så förstår alla och tycker att det blir skönt för oss, men att vi blir saknade i bygden. Till det kan jag tillägga att vi kommer att sakna bygden massor (vissa personer massor) men att det här känns helt rätt för oss alla.
I höst börjar Estelle också i musikklass och Isidor börjar i förskoleklass.
Flytten betyder att det är slut på pendlandet, vi kommer att vara tillsammans mera och vi har närmare till släkt och vänner i Uppsala. De vi umgås med i Tobo är rörliga sociala människor som kommer att ramla in hos oss i stan titt som tätt, det är jag övertygad om (eller hur Sarah). Sen är det faktiskt inte längre från Uppsala till Tobo än vad det är från Tobo till Uppsala helller  ;)
Barnen har tågkort...

Vi är alla pirriga i magen och det känns jättekul  =)
Idag ska barnen och vi kolla på lägenheten igen, mest för att barnen (speciellt Isidor) ska kunna tänka sig in i hur det kommer att bli.

När vi flyttar beror på hur det blir med fritids/dagis i sommar när både jag och Magnus jobbar.

Nu ska jag fortsätta transkribera den intervju vi hittillls gjort för vårt projektarbete (B-uppsats).

/ E.




RSS 2.0