Yey!

2009-05-28 @ 22:14:20
Inte långt kvar nu... till sommarlovet  =)
Den här delkursen har varit ganska intensiv när det gäller schemalagda grejer, och allt har varit obligatoriskt. Det började med samtalsfärdigheter och fortsatte med arbetspsykologiska testmetoder. Idag var det sista seminariet om samtalsfärdigheter och nu är det bara tentaplugg om psykologiska testmetoder som gäller tills tentan på torsdag nästa vecka. Men SEN är det semester!! Det ska bli sååå skönt. Barnen har avslutning i skolan den 11/6, så sen drar vi till sommarstugan för mycket välbehövlig vila.

På onsdag (kvällen innan tenta...) ska jag springa Blodomloppet i Uppsala. 10 km löpning. Jag vet inte hur det gick till, men Magnus skulle springa med några jobbarkompisar och då kunde inte jag vara sämre och helt plötsligt var jag anmäld. Mystiskt... Barnen ska springa det 800 m långa loppet "Kapillären" samma kväll  =)

Tjejmilen var ju egentligen målet 30/8, men jag ser det här som en del av förberedelserna för tjejmilen. Det här första loppet får gå rätt långsamt eftersom min träning är planerad för tjejmilen...

Nu är det dags att gå och sussa faktiskt. Jag har suttit uppe sent flera kvällar i rad för att plugga, så nu är jag trött som ett ägg.

Godnatt och sov gott!

/ E.

Hm, länge sen

2009-05-18 @ 08:55:06
Sen sist har jag och Magnus varit i Palma och hälsat på brorsan, Alicia och barnen. Vi kunde faktiskt koppla av riktigt bra. Så bra faktiskt så att det var svårt att komma igång med skolan när vi kom hem ;)
Vi hade det varmt och skönt också. Lite högsommar i maj, det var inte helt fel!
Eric och Marc var lite blyga första två dagarna, men sen lossnade det.
Vi var riktiga turister och åkte runt för att se en massa fint. Det var jättekul att bara vara och göra det som föll en in. Hemma blir det alltid så mycket planera och ha koll på allt så det var skönt att släppa det en stund.

Helgen som var spenderade vi med att mingla mest... I lördags var det Elsas namngivning och igår var det Ingelas 40-årsfirande. Mycket goda vänner och släktingar som man inte träffar så ofta. Det som är roligt också är att barnen är så himla trevliga att ha med sig överallt. De är glada och trevliga och hittar alltid någon ny kompis att leka med. Igår var jag på 40-årskalaset själv med alla tre och det är aldrig något krångel. Man blir stolt över dem  =)

Nu är det psykologiska testmetoder på schemat i skolan. Intressant! Det är långa dagar i skolan denna vecka, men det är ju trots allt kortvecka  =)




Svensk-spanska gullefjun.




RSS 2.0