Jo...

2008-11-30 @ 13:05:48
... vill bara klargöra att även om det är skitjobbigt ibland med röksuget, så har jag inte en enda gång tänkt att jag ska röka! Jag har slutat, inte försöker sluta. Jag vet vad jag skulle sumpa om jag skulle falla för det. Så det vill jag INTE vara med om. Så hur röksugen jag än är, så är alternativet mycket värre, det vet jag  =0)
Kram / E.

Gillar snö jag =)

2008-11-30 @ 00:09:39
Promenad med hunden i mörkret och snön

Så här såg det ut i tisdags när jag var ute med hunden på kvällen. Då hade vi ingen ström.
Nästa dag kom det ett tre decimeter snö till. Hur mysigt som helst!!!

Nu töar det, men det är fortfarande mer än en halvmeter snö, utom på vägarna där de plogat.
Trixa tycker inte att det är lika kul, men om mina ben var en decimeter långa skulle nog inte jag heller gilla så här mycket snö, hehe. Jag sitter och väntar på att Mateo och Anton ska gå och lägga sig, så att jag kan sova  =0)

Ibland är jag så himla röksugen.
Idag är en sån dag.
Jag har haft många såna dagar på sistone, det blir värre med stress har jag märkt...
Och om man är trött eller ledsen eller nåt.

Tänk vad bra det vore om vi alla bodde på en stor egendom, jag och min familj, Tobias och hans familj, Mamsen och Krister, Åsa... Sen kunde väl stället ligga i Spanien, men ha bra isolering i husen, myndigheterna skulle vara mer som i sverige och mindre som i spanien, socialförsäkringen till exempel... Det vore välan f´runderbart!  =0)

Kramar / E.


Jultidningarnas resa till Örebro

2008-11-16 @ 21:32:00
Igår var jultidningarna i Örebro. Sen åkte de hem igen... Även de som skulle stanna i Örebro, de som skulle till Dalby, de som skulle till Valsätra och de som skulle till Kvarngärdet.
Vi gick upp tidigt, åkte till Öret, kramade Per, Maria, Emma och Magnus, gick på bokmässa, träffade mamsen, åt på trevlig restaurang, gick på lite mer bokmässa, kramade P, M, E och M lite mer, åkte hem  =)

Idag sov vi länge och åt frukost länge  =)
Vi gillar det!

Sen gick jag, Mateo och Trixa upp till IP och Mateo tränade bågskytte medan jag och Trixa gick elljusspåret med Sarah och Gucci. Trixa och Gucci funka´ jättebra ihop = kul! De lekte knappt under promenaden, men sen när vi kopplat dem och stod och väntade på IP på att grabbarna skulle skjuta klart, ja DÅ skulle de självklart leka och snurra ihop kopplen....
Dogs will be dogs.

Estelle är förkyld! Jag vet inte när hon var det senast, faktiskt. Hon får ju oftast halsfluss direkt, så det är väldigt länge sen hon var vanligt förkyld. Hur gör man då?  =0)
Jag ringde till koordinationssköterskan (långt ord...) på barnoperationsavdelningen (ännu längre...) förra veckan och sa att vi (Estelle) gärna står som reserv för om det blir något återbud vid tex. sjukdom eller så, och att vi kan komma med kort varsel. Det tyckte sköterskan var bra och hon tog mitt mobilnummer, så nu är det bara att hoppas på att någon som ska opereras blir sjuk... nej... men så kan man ju inte säga! Jaja, ni förstår hur jag menar  ;)

Imorrn börjar Fjosok på Örbyhusskolan igen! Det blir en annorlunda första dag, för det är aktivitetsdag imorrn. Estelle ska rida och dansa (inte samtidigt), och Mateo ska träna friidrott och judo (inte heller samtidigt).

Imorrn ska också alla vi tänka på Marc lite extra  =)
Undrar jag hur han reagerar på att komma tillbaka till sjukhuset och bli "uppkopplad" igen.
Han kanske protesterar för att han haft det goda livet i några härliga dagar hemma nu.
Tänk om man kunde förklara att han snart kommer hem igen... lille plutt. Det skulle vara så kul om vi kunde åka dit hela familjen. Men jag ska i alla fall kolla vad det skulle innebära i tid och pengar att åka bil ner, med övernattningar och färjor och sånt.

KRAM!!!!
/ E.



Välkommen till Tobo =0)

2008-11-11 @ 09:14:32


Estelle lyckas alltid ta bra bilder när hon får tag på kameran...
Hon kan verkligen fånga essensen i sina modeller.

Back on track?

2008-11-10 @ 23:03:27
Kanske det.
Jag har läst en hel del redan och det är inte lika mycket litteratur denna delkurs heller. Det känns skönt!
De flesta i klassen tycker att det är jätteskönt att det inte är tenta på denna delkurs, men jag vet inte jag... istället ska vi examineras genom olika uppgifter och PM som ska lämnas in. Vi ska också hålla en egen lektion om givet ämne i 45 minuter. Men det komemr bli så himla bra, serru´   =0)
Kommunikation är ämnet, och då gärna kopplat till organisationer och vuxnas lärande då.

Hoppas hoppas hoppas hoppas nu, denna vecka, att det blir goda nyheter från son Dureta. Men det blir det.

Emma har bjudit hit oss för att umgås med hästar, traktorer och henne med familj. Isidor sa att då ville han rida på en dinosaurie. Vi får se om vi hittar nån, sa Emma   =0)

På lördag blir det bokmässa för hela skocken. Öööörebro. Det blir kul!


Kram
/ E.

Ny datorväska beställd =0)

2008-11-10 @ 20:00:27
Äntligen har jag tagit tag i saken och köpt en ny datorväska till min fina dator!
Visst är den snygg oxå  =0)

Min datorväska  =)




RSS 2.0