Skärtorsdag och första april

2010-04-01 @ 11:52:27
Marc är alltså sjuk igen och det är samma typ av leukemi som förra gången, alltså AML. De satte in tuff cellgiftsbehandling på en gång, och när den fått önskad effekt så ska han få benmärgstransplatation igen, dock denna gång från en donator. Vi saknar dem alla jättemycket och vill helst bara vara där och stötta på nära håll, men vi får stötta härifrån bäst vi kan. Mateo, Estelle och Isidor håller på att fylla ett stort paket med roliga och goda saker till både Eric och Marc  =) 

Idag är Isidor och jag lediga och vi började med att skjutsa iväg Mateo till tåget och Estelle till skolan. Sen var vi på invigning av Mäklarcentrum i Tierp, där de bjöd på påskägg-jakt, snittar och cider. Gott  =)
Efter det vidare till Länsförsäkringar där man som kund kunde få biljetter till Tobbe trollkarls show nästa helg. Isidor blev jätteglad, för (som han sa) då kan han lära sig mera trolleri av honom!

Nu ska vi äta lite lunch så att vi får energi att åka in till Uppsala. Vi ska först hämta Estelle och sen vidare till Mateo. Klockan 14 tågar påskparaden från Stora torget mot Vaksala torg, fyllt av påskkärringar och påskgubbar  =)

Glad påsk!
/ E.




RSS 2.0